Volle maan in Vissen

Woensdag 2 september 2020 staat de volle maan in het teken van Vissen, en daar recht tegenover staat de Zon in maagd.


Sterrenbeeld Vissen


De Maan staat in Vissen en Vissen zijn dromerig, vriendelijk, en gevoelig. Ze hebben de neiging om zich terug te trekken uit de wereld of te vluchten in een fantasiewereld. En kunnen daarbij in verwarring raken, wanneer zij moeite hebben met het onderscheid maken tussen realiteit en fantasie.


Maar ze zijn ook sterk intuïtief en kunnen via hun intuïtie of intense dromen antwoorden krijgen op hun vragen.Vissen kunnen emoties diep beleven en hebben een groot inlevingsvermogen, maar wel moeten zij er op letten dat ze geen medelijden krijgen met anderen. Dan kunnen ze wel eens bedrogen uitkomen, als er bv. misbruik van hen wordt gemaakt of iets te veel door een roze bril hebben gezien.


Het leren van het aangeven van grenzen is voor hen vaak een uitdaging. Hun interesse gaat uit naar de mystieke kant van het leven, ze zetten zich graag in voor een goed doel en hebben de neiging om zich voor anderen op te offeren.


Ze zijn ook creatief. Heb je veel Vissen-invloed, dan kan je jouw rijke fantasie omzetten in film, fotografie, schilderen, schrijven muziek en dans.


De Zon, die recht tegenover de Maan staat in Maagd, is wat meer aardser en staat graag met beide benen op de grond. De Maagd is bescheiden en laat niet snel het achterste van de tong zien. Beiden tekens stellen zich graag dienstbaar op. Hoewel de Maagd wat aardser en praktischer is dan de Vissen.


Uitwerking van de Volle Maan


De Volle Maan in Vissen maakt een mooi aspect met de vernieuwende planeet Uranus. En dit zorgt ervoor dat we de meest vernieuwende en alternatieve ideeën kunnen krijgen over hoe wij willen gaan wonen of leven. Creatieve ideeën kunnen tot jou komen en je kunt veel ingevingen krijgen over wat de toekomst jou gaat brengen op dit gebied.


Dit kan jou enerzijds optimistisch maken, maar het kan ook voor innerlijke spanning zorgen. Je kunt je beseffen dat jouw ideeën niet langer alleen maar dromen kunnen blijven, maar dat je ook daadwerkelijk actie moet ondernemen, om ze te kunnen realiseren.


Dus pak die dromen vast die deze dagen boven je hoofd zweven en maak ze realistisch!


13 views

Yoga vida love -Insta  @yogavidalove